شرکت ساناتک، طراحی سایت

طراحی سایت، طراحی وب، راهکارهای تخصصی تحت وب

شرکت ساناتک، طراحی سایت

طراحی سایت، طراحی وب، راهکارهای تخصصی تحت وب

  • ۰
  • ۰

خلاصه فرایند طراحی وب سایت- ادامه

6. وب سایت خود را بسازید


با اتمام مراحل پیشین، اکنون این آمادگی را دارید که وب سایت خود را بسازید. بنابراین آنچه نیاز دارید این است:
1. ساختاری را که در مراحل 1 تا 5 تهیه کرده بودید به منظور طراحی وب سایتخود مورد استفاده قرار دهید.ساختن وب سایت_قسمت چهارم
2. صفحه های مختلف وب سایت خود را به یکدیگر مرتبط (لینک) کنید.
حالا زمان آن است که با اندکی تمرین یک وب سایت کوچک برای خودتان بسازید. اگر چیزی به فکرتان نمی رسد، وب سایتی برای یکی از فیلم های مورد علاقه خود بسازید که هر صفحه آن مربوط به یکی از شخصیت های اصلی فیلم است و یا اگر اهل کار هنری هستید یک فروشگاه اینترنتی بسازید تا کار های دست خود را در آن به فروش رسانید.
به یاد داشته باشید که تنها راه استاد شدن در انجام کاری، انجام دادن آن است.


7. یک نام دامنه انتخاب کنید


زمانی که وب سایت شما ساخته و پرداخته شد، نیاز دارید تا آن را بر روی بستر اینترنت قرار دهید، و این به معنای این است که به یک نام دامنه اینترنتی نیاز دارید.
تمامی وب سایت ها نیاز به ثبت نام دامنه دارند، و انتخاب شما در این زمینه می تواند بر تعداد افرادی که قادرند وب سایت شما را پیدا کنند تاثیر گذارد. بنابراین در انتخاب خود دقت کنید. در اینجا به نکاتی درباره انتخاب نام دامنه اشاره می کنیم:


1. نام دامنه هایی که آثاری از هدف طراحی وبسایت در آنها وجود دارد خوراک موتور های جستجو هستند و به افراد نیز کمک می کنند تا آنها را پیدا کنند. به عنوان مثال اگر یک طراحی سایت فروشگاهی برای ابزار فروشی داشتید، نام دامنهای مانند "discountHardware.com" بسیار خوب است، زیرا مستقیما همه چیز را درباره وب سایت توضیح می دهد (یعنی مشخص است که این وب سایت برای فروش ابزار آلات است). در عوض اگر نام این وب سایت را "bigsteel.com" می گذاشتید، می توانیم ادعا کنیم که پیام روشنی از هدف این سایت به مخاطبین آن نمی دهیم. حتی اگر نام فروشگاه در عالم واقع "Big Steel Hardware" باشد، من نام دامنه "discounthardware.com" را ترجیح می دهم.
2. موتور های جستجو مانند  گوگل چند عامل در وب سایت شما را بررسی می کنند تا مشخص کنند سایت شما در چه موضوعی فعالیت می کند. یکی از این عوامل کلیدی، نام دامنه سایت شماست. گوگل به دنبال کلمات کلیدی موجود در نام دامنه سایت شما می گردد تا با کمک "Google bot" (نرم افزار جستجو و تجسس اتوماتیک گوگل) وب سایت شما را در طبقه بندی مربوطه قرار دهد.
یک سوال رایج که اغلب پرسیده می شود این است که آیا لازم است حتما نام شرکت به نام دامنه انتخاب شود یا در آن حضور داشته باشد؟ جواب منفی است.
سوال بعد!!!

 منبع: ساختن وب سایت_قسمت چهارم

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی